Loading...

Pilar ya no está disponible

Descubre más de canguros en Barcelona !

Descubrir

Pilar M., Canguro en Barcelona

 • 26 años, 5 años de experiencia

 • Ocasional
 • Recoger a los niños del colegio
 • Cuidado a tiempo completo
 • Lenguas habladas
  Catalán (Lengua materna) , Español (Bilingüe) , Francés (Intermedio) , Alemán (Principiante) , Inglés (Avanzado)
 • Nacionalidad:
  Española
 • Experiencia profesional :
  5 años de experiencia
 • Carnet de conducir si
  Primeros Auxilios no
 • Con vehículo propio si
  Tiene niños no
Contacto Pilar
Este perfil no está disponible.

Canguro o au pair en Barcelona

Badalonina de soca-rel, vaig créixer despentinada per la brisa dels carrers d'una ciutat que maldava per no ser-ho. He après dels llibres, de les persones i de la natura. De petita vaig voler jugar amb els blancs i negres dels pianos i ara m'hi retrobo i m'hi fonc. M'he perdut per les pàgines de Plató i de Nietzsche, m'he retrobat en filosofies orientals i he descobert tots els versos que han caigut a les meves mans. Estudio filologia catalana a la Universitat de Barcelona. He descobert en la natura una font inesgotable de paraules i d'essències.

Laboralment, fa cinc anys que em dedico a impartir classes de repàs a nens amb dificultats d'aprenentatge a la zona de Badalona. No ha estat aquest l'únic terreny que he tocat: cangurs a l'estiu i classes de català per a estrangers al Barcelonès, dependenta d'una cèntrica llibreria de Badalona. Actualment, estic treballant en un projecte per a l'IEC i maldo per poder transmetre tota aquesta experiència, aquesta vida, als petits. Despertar la curiositat lectora, la sensibilitat artística, el rigor com a camí per a l'excel·lència i el gust per la feina ben feta.

Fins ben aviat.

Disponibilidad de Pilar

Disponible para las vacaciones escolares*
Disponible para cuidados por la noche*

Tareas que Pilar puede realizar

Cocinar
Ayudar con los deberes
Limpiar
Ocuparse de niños entre 2 años y 6 años
Ocuparse de niños de más de 6 años
Cuidar de animales de compañía

0 opiniones de los padres

Experiencia profesional: 5 años de experiencia

 • Aún no hay información

Un poco más sobre Pilar

Tot i que fa segles que escric, no sabria dir encara qui m'ha fet de guia. Vaig llegir la Marçal i em vaig fer bruixa. Em trobo amb en Llull, a voltes amb en Vinyoli, en els versos del Canigó i moltes nits plouen versos esparsos sobre del meu llit. Miro les formes d'Anish Kapoor i d'en Tàpies, em confonc amb les línies d'en Miró. Escolto tots els acords i acarono fusta i herba. Em fascina l'art en general i la vida quan ens somriu. Les hores que tinc lliures, més enllà dels meus llibres i la música, les aprofito per córrer, per sortir a la muntanya, per escalar i practicar tot tipus d'esports a la natura i a l'aire lliure. El batec de la natura ha transformat la meva manera d'entendre la vida i n'aprenc tant que no sé passar gaire temps sense sentir-la.

Localización

Posición aproximada a 150 metros.